Tanulj nálunk!

Imyke Diving Búváriskola és Búvárklub

24992303_1828755464081136_940988736_n

CMAS Confédéretion Mondiale des Activités Subaquatiques

Víz alatti tevékenységek Világszövetsége, azaz a Búvár Világszövetség. 1959 januárjában Belgium, Brazilia, Egyesült Államok, Franciaország, Jugoszlávia, NSZK, Nagy-Britannia, Görögország, Olaszország, Málta, Monaco, Hollandia, Portugália, Spanyolország és Svájc nemzeti szövetségei úgy döntöttek, itt az ideje megalakítani a Búvár Világszövetséget. Első elnöke Jacques – Yves Cousteau lett. A CMAS nem csupán egy oktatási rendszer. A Világszövetség a Nemzeti Szövetségek által létrehozott központi szerv, amely felügyeletet gyakorol a víz alatti sportok, snorkeling, apnoe, rekreációs búvárok felett.

CMAS* alapfokú tanfolyam:

14 éves kortól. Az alapok elsajátítása után a világ bármely tengerén vezetett merülésen vehetsz részt, 20 m-es mélységig. Velünk tarthatsz programjainkra, túráinkra, merüléseinkre és élvezheted a természet nyújtotta szépségeket. Továbbléphetsz egy magasabb szintre!

Következő alapfokú tanfolyamunk 2023. február 04.-én szombaton 10.00 órakor kezdődik.  

Jelentkezz most!

CMAS** haladó tanfolyam

A CMAS **-os vagyis a haladó búvártanfolyam talán a legösszetettebb és a legtöbb információt és gyakorlati képzést nyújtó tanfolyam. Megismerkedsz a mély-, az éjszakai-, a szárazruhás merülésekkel, a tájékozódás és navigációs és mentési késszégedet fejleszted. Itt már vezetned kell egy merülő párt.

 

Következő haladó tanfolyamunk 2023. január 8.-án 10,00 órakor kezdődik.

Jelentkezz most!

CMAS*** Merülésvezetői tanfolyam:

Professzionális képzés! Ha már kellő tapasztalattal rendelkezel, megteheted az utolsó lépést, hogy hivatásszerűen is búvárkodhass.

Speciális tanfolyamok:

Egy-egy általános tanfolyam nem tud minden kihívásra felkészíteni. Különböző speciális tanfolyamainkon képezheted magad, hogy megfelelj ezen kihívásoknak. Mint például: Szárazruhás, Éjszakai, Nitrox, Technikai búvárkodás, Mentőbúvár, Oxigénadó-elsősegélynyújtó, Snorkeling, stb.

Partnereink:

Innen töltheti le a tanfolyam jelentkezési lapját!