Gyere velem egy nagy kalandra!

Imyke Diving Búváriskola és Búvárklub

Túra időpontjaink:

2023. február 17 – 19 Merülés a világ egyik legmélyebb medencéjében az Y40-ben.

2023. március 24 – április 02 Szudáni északi hajós szafari

2023 április 28 – május 01. Tanfolyamosok Adriai vizsga túrája, de bárki csatlakozhat.

2023 május 26 – 29 Búvártúra a kelet és a Nyugat találkozási pontjára a csodás szigetre Máltára.

2023 október 21 – 28 Jordánia kirándulós – merülgetős – ismerkedős túra.

 

13177326_1027340827302889_5072212052390827028_n

Búvártúráink felnőtt búvároknak!

Csapatunk vizsgázott tagjai valamint közeli hozzátartozóik velünk tarthatnak túráinkra, utazásainkra. Minden évben legalább két alkalommal megyünk a Vörös tengerre, hajós szafarira valamint egy alkalommal szállodás – napi kihajózós – kirándulós túrára Egyiptomba. Ezenkívül minden évben szervezünk egy exclusive túrát, valamilyen távolabbi helyre. Természetesen az Adriai tenger sem marad ki a célpontjaink közül. A tavasztól – őszig tartó idényben, több alkalommal hosszú vagy hosszabbított hétvégéket töltünk itt búvárkodással, kirándulásokkal. 

Hajós szafari: Búvár szempontból ez a numero uno. Megérkezünk a reptérre, innen transfer a kikötőbe, ahol hajóra szállunk. A hajó egy szálloda és egy búvárbázis egyben. Szállásunk a hajó két ágyas kabinjaiban van, minden kabinhoz wc és zuhanyzó  tartozik.  A több fedélzetes hajón a kabinok a hajótestben találhatóak. A következő fedélzeten találjuk az étkezőt, konyhát, a szalont valamint a búvár fedélzetet, ahol a felszereléseink vannak. Innen 5 lépés és a vízben vagy. A következő fedélzeten napozóágyak, pihenő sarok található, mind az orr, mind a tat fedélzeten. A felső fedélzeten van a kormányállás, de napozó ágyakat is találunk itt. Elindulás után csak egy hét múlva látjuk a marinát, addig zátonyok mellett kötünk ki, ahol merülünk, amennyi jólesik. Itt töltjük az éjszakát kint a nyílt tengeren, ahol csak a csillagok fényei világítanak. Ellátásunkról kiváló szakács gondoskodik. Napi háromszori főétkezés között mindig előáll valami meglepetéssel, sütivel, pizza szeletekkel. Sneckek, üditőitalok, víz, kávé és tea szabadon fogyasztható.  Egy hét alatt bejárunk egy nagy területet és közben zátonyokat, üregeket, roncsokat nézhetünk meg és találkozhatunk a Vörös tenger csodálatos élővilágával. Utolsó előtti napon kikötünk a marinában és egy kis városnézésre, kirándulásra van lehetőségük. Mindig szervezek valami ilyet is erre a napra.

 Kinek ajánlom:  Búvároknak a kezdődtől (akár a hajón is lehet tanfolyamot végezni) a professzionális szintig. Egy – egy túrán mindenki megtalálja a számára megfelelő merüléseket. De ajánlom kísérőknek is, akik szeretnek napozni, pihenni, úszni a nyílt tengeren, snorkelezni, delfinekkel úszni és nem gond, ha pár napig nincs térerő, se telefon, se internet.

Kinek nem ajánlom:   Akik a kirándulásokat, múzeumokat vagy a shoppingolást részesítik előnybe a búvárkodással, úszással, napozással szemben, akik nem tudnak, vagy nem akarnak internet nélkül akár csak egy napot is leélni. Nekik ez a tér kicsi, ezek a programok itt a hajón nem elégíti ki a vágyaikat. Ők itt nem éreznék jól magukat.

Gyere, tarts velem és mutatok egy olyan világot, ahol elfelejtheted a hétköznapok nyűgjeit,
ahol csodát látsz és egy nagy kalandban lesz részed!

20171024_180540

Búvártúráink felnőtt búvároknak!

Szállodás – napi kihajózós – kirándulós túra: Szállodában van a szállásunk és az ellátásunk is. A szálloda mellett lévő marinából indulunk reggel 9 órakor merülni. Két merülésünk közben ebéd a hajón, majd a merülések végeztével visszatérünk a szállodába. Kísérőink itt élvezik a szálloda nyújtotta kényelmet és programokat vagy akár kihajózhatnak velünk és snorkelezhetnek a zátonyok közelében. Ezeken a túrákon városnézések, rövidebb utazások, fakultatív programok színesítik a programot. Itt napi két merülésre van lehetőségünk. Vannak olyan merülőhelyeink, ahol partról tudunk merülni a part menti korallszírtekhez.

Exclusive túráink: Távolabbi tengerekre, óceánokra utazunk és ismerkedünk az ottani élővilággal, emberekkel, kultúrával. Ilyen célpontjaink: Maldív-szigetek, Fülöp szigetek, Bali, Malajzia, Komodó, Kuba, Zanzibár – Tanzánia, Mexikó.