Kölyök és ifi csapat

Imyke Diving Búváriskola és Búvárklub

Gyermekbúvár táborok, tanfolyamok:

A nyári szünet mindhárom hónapjában, egy-egy hetes turnusokban uszodai tábort tartunk, amely a gyermekbúvár tanfolyam is egyben. Ide várunk minden gyermeket 9-13 éves kor között, aki érdeklődik a búvárkodás iránt, az orvosi engedélyt megkapta és biztonságosan úszik. A vizsga opcionális.  Akik vizsgát tettek és  búvárkártyát szereztek, tagjaivá válnak kölyökcsapatunknak. 

Tábor időpontjaink!

Kedves Szülők!

Kérem, hogy a jelenlegi helyzetre való tekintettel a meghírdetett dátumokat kezeljék lazán! Az oktatásban történő sztrájkok miatt elképzelhető, hogy változik az éves tanrend, változik az utolsó tanítási nap dátuma. Én tervezek, de az élet ezt néha átírja. Ebben az esetben a táborok időpontjai lekövetik a változásokat és későbbre tolódnak, de el nem maradnak.

Csillaghegyi uszoda:

  • 2024. június 24-28
  • 2024. július 15 – 19
  • 2024. augusztus 26 – 30

Malév uszoda

  • 2024. augusztus 5-9

Adriai tengeri Gyermek búvár tábor:

  • 2024. július 1-5

 Vörös tengeri Ifjúsági búvár tábor:

  • 2024. július 13 – 20

Gyermekbúvár tábor jelentkezési lap itt tölthető le:

Az uszodai táboraink helyszínei:

Csillaghegyi uszoda: Budapest 1038 Pusztakúti út 2.

Malév uszoda Vilmos Endre Sportcentrum Budapest, 1185 Nagybecskerek u. 32.

Táboraink hétfőtől – péntekig, 08,00 órától 16,00 óráig tartanak.

Imyke Diving

A táborban...

A tábor ideje alatt a gyerekek megtanulják a biztonságos snorkelezés technikáját, megismerkednek a búvár felszerelési tárgyakkal, azok használatával, a légzőkészülék összeállításával és készülékes merüléseket hajtanak végre. Elsajátítják az önmentési gyakorlatokat, a lebegés technikáját. Minden felszerelést mi biztosítunk a részükre. Semmit nem kell előre megvásárolni!!!  

Mit hozzon a gyerek:  Úszónadrág, fürdőruha (nem rövidnadrág, nem boxer, hanem fecske valamint nem szoknyácskás kis ruci, hanem bikini vagy úszódressz), úszósapka és úszószemüveg (ha nincs, nem kell venni, tudok adni), törölköző, papucs, melegítő, edző cipő, sapka, napkrém és egy kulacs.

A táborban...

Kaja: Valamit reggelizzen a gyerek otthon. Napközben meleg ebédet (A’la Carte) valamint uzsonnát kapnak amely vagy sütemény vagy gyümölcs. Folyamatosan a Csillaghegyi Árpádforrás vízét fogyasztják. Kérem, hogy az anyukák ne pakolják tele rágcsikával a hátizsákot! Pláne ne csokival, savas, szénsavas üditőitalokkal. 

Kölyökcsapat: 9-13 év közötti vizsgázott gyermekbúvárokból áll. Velünk tarthatnak merüléseink többségére, uszodai programjainkra. Részükre minden évben Adriai gyermekbúvár tábort is szervezünk.

Ifi csapat: Ők a 14-18 év közötti fiatalok. Ők már felnőtt búvárvizsgát szereztek (14 éves kortól). Ők velünk tarthatnak szinte minden merülésünkre, az Adriai gyermekbúvár táborunkon felül a Vörös tengeri Ifjúsági búvár táborba is.  

520A3469